Hannuksenpelto 2, 02270 Espoo
09 855 7540
Arkisin 8.00 - 17.00
Kartta

Mikäli autoa ei ole kestopinnoitettu, suojaamaton maalipinta kannattaa vahata vähintään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Vaha muodostaa auton pintaan kovan ja kiiltävän kerroksen, joka suojaa maalipintaa auringon UV-säteilyltä, maantiesuolalta ja pieltä, muulta lialta sekä saasteilta. 

Auton vahaus tulee aina suorittaa puhtaaseen maalipintaan käyttäen auton maalipinnan kuntoon sopivaa vahaa, kuten uuden auton vahaa, hieman käytetymmän auton vahaa ja jopa todella kuluneen maalipinnan eheyttävää vahaa. Eri vahojen erot johtuvat lähinnä hiovien aineiden määrästä eli mitä kuluneempi maalipinta sitä enemmän hiovampi vaha on parempi. Ennen vahausta maalipinta puhdistetaan niin hyvin kuin se suinkin on mahdollista.

Huom! Vahaus saatavilla vain ruosteenestokäsittelyn yhteydessä.

Koneellinen kiillotus

Mikäli auton maalipinta on erittäin kulunut ja haalentunut, voidaan maalipinta ehostaa kiiltäväksi koneellisen kiillotuksen eli myllytyksen avulla. Myllytys kuluttaa maalipinnan paksuutta ohuemmaksi, joka vaikuttaa maalipinnan kestoon. Tämän takia myllytystä ei ole suotavaa tehdä usein auton maalipinnalle.  

Autojen vahaukset

Suoritamme henkilö-, tila- ja pakettiautojen vahauksia. Tarvittaessa kiillotamme kuluneen ja haalenneen maalipinnan koneellisesti. Ennen toimenpiteitä, pesemme auton käsin.

 

vertailutaulukko