+358 9 8557540 Ota yhteyttä Katso sijainti        Avoinna: ma - pe klo: 8.00 - 17.00
Seuraa meitä

Verhoilukäsittely

Suojaamalla autosi sisäverhoilut, pinnat pysyvät pitkään siistinä ja helpotat autosi puhtaana pitoa

Espoon Takuusuojaus Oy suojaa autosi pinnat myös sisäpuolelta. Suojaamalla auton sisäverhoilut laadukkailla Protec- tuotteilla, saamme autosi sisäverhoilun pysymään siistinä ja suojaus helpottaa myös pintojen puhdistamista.

Protec-tuotteet on suunniteltu erityisesti auton sisäverhoilujen suojaukseen. Protec - tekstiilin suojausaine levittäytyy jokaisen yksittäisen kuidun ympärille ja luo näin hyvän suojan likaa vastaan. Mikäli Protec- tuotteella käsitellylle pinnalle kaatuu esim. kahvia, pystyt helposti kuivalla paperilla imemään lian pois tahroja jättämättä!

Auton verhoilupesu

Auton verhoilupesussa auton verhous puhdistetaan kaikista epäpuhtauksista ja käsittelyn jälkeen sisätilat tuntuvat raikkailta ja puhtailta. Verhoilupesu voidaan suorittaa kaikille auton kangas- nahka- vinyyli tai keinonahkapinnoille. Verhoilupesuilla saadaan auton sisätiloista raikkaat puhtaat ja hajuttomat. Nahkapenkeille on puhdistuksen lisäksi oma hoitokäsittelynsä, jotka hoitavat ja elävöittävät nahkapintaa pitkään käsittelyn jälkeen.

Auton verhoilupesuun kuuluu sisäsiivous sekä oviverhoilujen, lattiamattojen ja mahdollisesti myös kattoverhoilujen puhdistus. Pesun jälkeen tulee varata vähintään 12 tuntia aikaa auton penkkien kuivumiseen.