Hannuksenpelto 2, 02270 Espoo
09 855 7540
Arkisin 8.00 - 17.00
Kartta

Kaikki autot ruostuvat

Ruosteenestokäsittely suojaa autosia vuosien ajan.

Finikor ruosteenestoliikkeen suorittama ruosteenestokäsittely laajentaa valmistajan koritakuun kattamaan kiveniskemistä tai pohjan maalivaurioista alkanutta ja suolan sekä kosteuden aiheuttaman ruostumisen. Valmistajan koritakuu kattaa ainoastaan valmistusvirheestä aiheutuvan puhkiruostumisen. Ruosteenestokäsittely antaa turvan koritakuun ulkopuolelle jäävien ruostevaurioiden varalle.

Suomen olosuhteet altistavat autot ennenaikaiselle ruostumiselle. Syksyiset räntäkelit, talvella käytetty tiesuola ja hiekoitushiekka, vaihtelevat lämpötilat sekä happosateet - kaikki nämä syövyttävät omalta osaltaan autoa. Ruosteenestokäsitelty auto kestää Suomen olosuhteet.

Käsittelyn päävaiheita ovat pohjatyöt sekä kotelo ja alustansuoja-aineen levitys. Aluksi alustan muoviosat puretaan, alusta pestään, mahdollinen irtoruoste poistetaan sekä alusta kuivatetaan. Tämän jälkeen kotelorakenteet ja koko alusta suojataan suoja-aineilla. Käsittely kestää kaksi työpäivää.

Ruosteenestokäsittely kannattaa, kun autolle halutaan pitkä ja turvallinen käyttöikä, pienentynyt ajomelu ja parempi jälleenmyyntiarvo.

ruosteenesto
Kuvassa auton alusta ennen ja ruosteenestokäsittelyn jälkeen. Ruosteenestokäsitelty auto kestää jopa vuosikymmeniä, kun käsittelemättömän auton kori saattaa ruostua puhki ilman suojausta jopa muutamassa vuodessa.